Υποδέχεται τον Θεσπρωτό στη Νεάπολη

Με στόχο το τρία στα τρία ο Ολυμπιακός Βόλου

Με στόχο να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους, οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται εντός έδρας το Σάββατο (12/06, 17:00) τον Θεσπρωτό, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Football League. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα έχει ως… προίκα την καλή ψυχολογία και τις δύο σερί νίκες με Αλμωπό Αριδαίας και Πανσερραϊκό και ευελπιστεί να πετύχει άλλη μια νίκη απέναντι στην αγωνιστικά κατώτερη, ομάδα της Ηγουμενίτσας.

Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα, βέβαια, έχει και αυτή μια καλή συγκομιδή τις τελευταίες αγωνιστικές με ισοπαλία στην Καβάλα και με αποκορύφωμα τη νίκη με 3-2 επί της Βέροιας. Δεν μπορεί όμως να είναι ήσυχη καθώς με νιώθει την «καυτή ανάσα» των Αλμωπού, Απόλλωνα Πόντου και της συγκατοίκου Τρίγλιας στην μάχη της σωτηρίας. Οι «κίτρινοι» μόνο αδιάφοροι δεν είναι και αναμένεται να παραταχθούν με στόχο να αποσπάσουν ότι καλύτερο μπορούνε από την ομάδα του Βόλου. Η διαφορά των δύο μονομάχων είναι στους έξι πόντους, αλλά ο Ολυμπιακός έχει και έναν αγώνα λιγότερο, αυτόν με τον Απόλλωνα Πόντου που θα ξαναγίνει.

Οι «ερυθρόλευκοι» στις Σέρρες έσπασαν μια κατάρα που έχει να κάνει με τα εκτός έδρας ματς της ομάδας. Ο Τσαγκαλίδης ήταν ο χρυσός σκόρερ που υπέγραψε το διπλό στην πόλη της Μακεδονίας. Με αυτή την ώθηση ο Ολυμπιακός πλέον ατενίζει με μια μεγαλύτερη άνεση το μέλλον και θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Κακά τα ψέματα, η κουβέντα περί ανόδου (αγωνιστικά) έχει λήξει εδώ και πολύ καιρό μιας και ο σύλλογος της Μαγνησίας απώλεσε σημαντικούς βαθμούς και πλέον βλέπει τις ομάδες που κατέχουν τις προνομιούχες θέσεις να έχουν διψήφια διαφορά.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί αρχικά με το εξ αναβολής απέναντι στον Απόλλων Πόντου στο γήπεδο ΒΑΤΑΝ, στο «Ανθή Καραγιάννη» κόντρα στην Καβάλα και η αυλαία θα πέσει στη Νεάπολη απέναντι στον Πιερικό. Με εξαίρεση το εκτός απέναντι στους πρωτοπόρους «αργοναύτες», τα παιχνίδια μαζί με Θεσπρωτό είναι βατά και υπό προϋποθέσεις ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να ελπίζει στην τέταρτη θέση. Το σενάριο για την τρίτη είναι πιο «τραβηγμένο» καθώς θα πρέπει να συνεχίσει το σερί μικών και να ευελπιστεί σε στραβοπατήματα του Πανσερραϊκού.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, Πέτρος Πέλκας και Χρήστος Κατσούκης έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία και ίσως διεκδικήσουν θέση βασικού στο σαββατιάτικο ματς. Στα προβλήματα, εκτός θα παραμείνουν οι τραυματίες Γκιοατά, Παπακώστας και Γραικός ενώ στο απουσιολόγιο τοποθετήθηκε και ο Γιώργος Νικλητσιώτης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Η αποστολή για το ματς του Σαββάτου αποτελείται από τους:

Κολέλα, Τζούριτς, Φιλίποβιτς, Ερέρα, Βασιλούδης, Βουκελάτος, Γιαννίτσης, Κατσούκης, Κόλα,Κωνσταντίνου, Λαδάς, Μπέικος, Μπουτζίκος, Ξενοδόχοφ, Παπαδημητρίου, Πατρώνης, Πέλκας, Ρόκας, Σκοπελίτης, Τσαγκαλίδης, Χολέβας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.