Υποδέχεται την Αμβρακία με το πάθημα της Ιστιαίας να έχει γίνει μάθημα

Με την ελπίδα ότι το πάθημα έχει γίνει μάθημα από το ματς με την Ιστιαία, η Νίκη θα υποδεχθεί σήμερα στις 15.00 στο Π. Μαγουλάς την Αμβρακία Κωστακιών για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (Μίσσας, Τζανής, Σταφυλάς από τον σύνδεσμο Τρικάλων το διαιτητικό τρίο).

Στο ματς της 23ης Οκτώβρη για την 6η μέρα του πρωταθλήματος η Νίκη είχε φιλοξενήσει την ουραγό Ιστιαία, που μέχρι τότε μετρούσε μόνο ήττες σε πέντε ματς και στις καθυστερήσεις δέχθηκε το μεγαλύτερο σοκ της φετινής σεζόν, καθώς ισοφαρίστηκε σε 2-2 και απώλεσε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς, που φαίνεται ότι της έχουν στοιχίσει. Ένα αντίστοιχο παιχνίδι γίνεται σήμερα, αφού η Αμβρακία Κωστακιών είναι προτελευταία στη βαθμολογία με τέσσερις βαθμούς και με τέσσερις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις εκτός έδρας, όντας η πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής μακριά από το σπίτι της. Έτσι, ο αγώνας φαντάζει ιδανικός για επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από την Πύδνα. Ωστόσο, η απρόσμενη γκέλα με την Ιστιαία κάνει πολύ προσεκτικούς παίκτες και τεχνική ηγεσία της Νίκης, αφού πλέον γνωρίζουν ότι όλα τα ματς είναι επικίνδυνα.

Εξάλλου, η Αμβρακία έχει δείξει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια και δεν είναι τυχαίο ότι μετά την πρώτη της νίκης επί των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου με 2-1, στη συνέχεια έχασε στις λεπτομέρειες δύο αγώνες κόντρα σε πρωτοπόρους, δεχόμενη γκολ στο ίδιο λεπτό, στο 88’, τον πρώτο από την Α.Ε. Καραϊσκάκης εκτός έδρας και τον δεύτερο από τον Διαγόρα Σεβαστής εντός. Αυτό δείχνει αν μη τι άλλο ότι είναι μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα και πως αν την υποτιμήσει κάποιος, μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Οι 19 εκλεκτοί του Στ. Ξηροφώτου είναι οι Τζήμας, Ράπτης, Δημολιός, Ναουμίδης, Παρασκευαΐδης, Παπαγεωργίου, Κορέτα, Νικλητσιώτης, Κόλα, Ζενούνι, Πετράκος, Ματθαίου, Παπαδήμας, Τσιουρέλης, Τσιανάκας, Τορεζάνι, Βέργος, Βουρδάκης και Μαλακασιώτης, που είναι αμφίβολος, ενώ απουσιάζουν οι Αλεξανδρής, Μέτσε, Κόκκας, Μουράτης και Σουάρες.

Οι απουσίες της Αμβρακίας είναι οι τιμωρημένοι Ασπροποταμίτης, Παπαρούνης, Σιδηρόπουλος, Βασίλας και οι τραυματίες Σταμάτης και Παπανίκου (ο δεύτερος θα είναι τυπικά στον πάγκο).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.