Υποδέχονται τον ισχυρό ΠΑΣ Γιάννινα οι γυναίκες του Ολυμπιακού Β.

Τον δυνατό ΠΑΣ Γιάννενα υποδέχεται στο ΕΑΚ Βόλου η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, το Σάββατο (9/3, 16:00), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Α2 Εθνικής.

Η ομάδα του Κώστα Δέρβου έχει αρκετά καλή ψυχολογία, ύστερα από την θετικότατη εμφάνισή της στη Λάρισα, την περασμένη αγωνιστική, κόντρα στην Ολύμπια, με τις ερυθρόλευκες να κρατούν αρκετά ωφέλιμα στοιχεία, παρά την ήττα που ήρθε στο τέλος. Βέβαια, στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, άπαντες γνωρίζουν πως το ματς που έρχεται δεν έχει καμία σχέση με αυτό που πέρασε, καθώς ο ΠΑΣ είναι ένας πολύ πιο δυνατός αντίπαλος, ευρισκόμενος στην 4η θέση με 28 βαθμούς και απολογισμό 12-4.

Στο πρώτο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα, είχε ηττηθεί με μεγάλη διαφορά, έχοντας παραταχθεί με ελλείψεις, κάτι το οποίο θα συμβεί και στο ματς που έρχεται. Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων, τίθεται η Τεβετζίδου, η οποία είναι τραυματίας, κι οι νεαρές Τσουκαλά και Σιουμουρέκη για προσωπικούς λόγους.

Για ένα ακόμα παιχνίδι, αγωνιστικός στόχος της νεανικής ομάδας του Ολυμπιακού, είναι μία καλή εμφάνιση και η αποκόμιση εμπειριών. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Βολιώτες, Γιαννούλης Στ. και Μπουγλός Π., με κομισάριο την κ. Μόρφη.

Α2 γυναικών/2ος όμιλος

17η αγωνιστική

Σάββατο 9 Μαρτίου

Δ. Κραχτίδη 12.00 Τιτάνες Δρ.-Αναγέννηση Ν.Ρ.

Καλαμαριάς 12.00 Απόλλων Καλ.-Πιερικός

Σερρών 15.00 Πανσερραϊκός-Αστέρας Ιπποδρομίου

Αλεξάνδρειο 19.30 Άρης-Παναθλητικός

ΕΑΚ Βόλου 16.00 Ολυμπιακός Β.-ΠΑΣ Γιάννινα

Πυλαίας 13.30 Πυλαία-Ολύμπια Λ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.