Υποδέχθηκε τον Βρετανό πρωθυπουργό ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο ιδιοκτήτης της Νότινχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, υποδέχθηκε την Παρασκευή (22/3) στο γήπεδο της ομάδας, το ιστορικό City Ground, έναν ξεχωριστό προσκεκλημένο.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός βρέθηκε στην περιφέρεια του Νότινχαμσάιρ, προκειμένου να δει από κοντά την προσπάθεια που ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Σύλλογος καταβάλλουν προκειμένου να στηρίξουν έμπρακτα την τοπική κοινωνία.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ και η εταιρεία E.ON προωθούν ένα πρόγραμμα που φιλοδοξεί να εντάξει μικρά παιδιά αλλά και ενήλικες στον αθλητισμό. Το πρόγραμμα με τίτλο «Ένα νέο όραμα για τον αθλητισμό» χαίρει της προσωπικής δέσμευσης του Βαγγέλη Μαρινάκη.
«Αυτή η δράση δεν έχει καμία σχέση με τις επιχειρήσεις, δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα μας, αλλά αφορά τους ανθρώπους και το μέλλον των παιδιών μας», είπε ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο Ρίσι Σούνακ ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη Νότιγχαμ και υπογράμμισε πως είναι σπουδαίο οι ποδοσφαιρικές ομάδες και οι επιχειρήσεις να ανοίγονται στις τοπικές κοινωνίες ενώ δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει την πρωτοβουλία παράδειγμα προς μίμηση.

«Είναι μία φανταστική πρωτοβουλία και είναι απτό παράδειγμα του καλού που μία ομάδα, η οποία είναι αληθινά ενταγμένη στην τοπική κοινωνία, μπορεί να παραγάγει».

Ο Ρίσι Σούνακ είχε και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο ευχαρίστησε προσωπικά για τη σημαντική προσφορά του στην τοπική κοινωνία.

Το πρόγραμμα «Ένα νέο όραμα για τον αθλητισμό» φιλοδοξεί να ανοίξει τις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, μεταξύ αυτών και τα βοηθητικά γήπεδα αλλά και το προπονητικό κέντρο, στους πολίτες κάθε ηλικίας της περιφέρειας, παρακινώντας τους να εντάξουν την άθληση στην καθημερινότητά τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.