Υπογράφτηκε η προγραμματική σύμβαση για βελτίωση γηπέδου Αγ. Γ. Φερών

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας τονίζεται: “Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, η προγραμματική σύμβαση, μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας και Δήμου Ρήγα Φεραίου, για το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση χλοοτάπητα γηπέδου Αγ. Γεωργίου Φερών», συνολικού εμβαδού 7.800,00 τ.μ.

«Στηρίζουμε στην πράξη τον ερασιτεχνικό αθλητισμό,  με το  πρότυπο πρόγραμμα ανακατασκευής γηπέδων και βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων. Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας  Δωροθέα Κολυνδρίνη, τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα και τις Τεχνικές Υπηρεσίες βελτιώνουμε το γήπεδο Αγ. Γεωργίου Φερών» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Ειδικά στην αναθεωρητική,  μεταβατική εποχή που ζούμε ο αθλητισμός είναι αναγκαιότητα. Συμβάλλει στη σωματική υγεία  και την ψυχική ισορροπία, δίνει διέξοδο στην νεολαία, καλλιεργεί τη συνεργασία και τον ανταγωνισμό προσφοράς», προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Τι περιλαμβάνει το έργο

Αντικείμενο του έργου η προμήθεια και τοποθέτηση έτοιμου φυσικού χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου με αντικατάσταση του κατεστραμμένου. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται να αφαιρεθεί ο κατεστραμμένος χλοοτάπητας, να διαμορφωθούν οι κατάλληλες κλίσεις για την ορθή απορροή των ομβρίων και να διαστρωθεί νέος ανθεκτικός χλοοτάπητας, ώστε ο αγωνιστικός χώρος να πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Η αφαίρεση του υπάρχοντος χλοοτάπητα θα εκτελεστεί με ειδικό μηχάνημα, ενώ μετά την απομάκρυνση του υφιστάμενου χλοοτάπητα θα πραγματοποιηθούν εργασίες χωματουργικών και διάστρωση του νέου χλοοτάπητα σε ρολά”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.