«Υπόκλιση» Φελπς σε δεκάχρονο που κατέρριψε ρεκόρ του

«Ενα τεράστιο μπράβο στον Κλαρκ Κεντ για την συντριβή του ρεκόρ στο μίτινγκ. Συνέχισε έτσι φίλε μου»… Αυτές είναι οι προτάσεις που επέλεξε ο θρυλικός, Μάικλ Φελπς, για να αποθεώσει, μέσω Twitter, τον 10χρονο Κλαρκ Κεντ Απουάντα, μόλις ο πιτσιρικάς κατέρριψε ένα από τα παλαιότερα ρεκόρ του κορυφαίου κολυμβητή.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Ο 10χρονος Αμερικανός με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, αγωνίσθηκε σε μίτινγκ που διεξήχθη στην Καλιφόρνια και κατάφερε να συντρίψει το ρεκόρ που κατείχε ο Φελπς για αθλητές κάτω των 10 ετών στα 100 μέτρα πεταλούδα.

Ο Απουάντα, που έχει αποκτήσει το προσωνύμιο «Σούπερμαν», κάλυψε την απόσταση σε ένα λεπτό, εννέα δεύτερα και 38 εκατοστά, επίδοση που είναι κατά ένα δευτερόλεπτο και κάτι, καλύτερη από εκείνη που σημείωσε ο Φελπς πριν από 23 χρόνια, στο ίδιο μίτινγκ!

«Το να καταρρίπτεις το ρεκόρ του Μάικλ Φελπς είναι απίστευτο. Γιατί ο Μάικλ Φελπς είναι μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες της παγκόσμιας κολύμβησης», δήλωσε φανερά χαρούμενος ο νεαρός κολυμβητής σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.