Υπολογίζει σε Σάββα Κυριακίδη ο Βεργέτης για την Κυριακή

Ο Σάββας Κυριακίδης

Στις υπηρεσίες του Σάββα Κυριακίδη όλα δείχνουν ότι θα μπορέσει να υπολογίζει στο παιχνίδι με τον Ιαλυσό ο Στάικος Βεργέτης. Ο βασικός αριστερός μπακ της Νίκης, που έλειψε λόγω τραυματισμού (τράβηγμα στον μηριαίο) από το προηγούμενο παιχνίδι με την Καλαμάτα (εκεί όπου η τεχνική ηγεσία επέλεξε ως λύση ανάγκης να χρησιμοποιήσει τον Καμπαγέρο, ο οποίος πάντως τα πήγε πολύ καλά) συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης (23/1) στο “Παντελής Μαγουλάς” και έδειξε απόλυτα έτοιμος ν’ αγωνιστεί με τον Ιάλυσο. Από την άλλη συνεχίζει τις θεραπείες ο Λούκας Γκαρσία, που θα είναι εκτός λόγω θλάσης τουλάχιστον για τρεις βδομάδες.

Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη έγινε προπονητικό φιλικό ανάμεσα σε Κ17 Νίκης Βόλου και Αθλητικό Κολέγιο στο «Παντελής Μαγουλάς» υπό το φως των προβολέων και με αρκετά τσουχτερό κρύο, αλλά ο Στάικος Βεργέτης έδωσε το παρών μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Ρήγα Στύλα, τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Βασίλη Βενέτη, τον υπεύθυνο Επικοινωνίας Κώστα Καραγεωργόπουλο και τους Άκη Σουγγάρη και Απόστολο Χαλκιά, που «τρέχουν» διοικητικά την ομάδα της Β’ ΕΠΣΘ, ενώ μέρος του φιλικού παρακολούθησε και ο ποδοσφαιριστής Κώστας Κάρδαρης. Ο κ. Βεργέτης θέλησε να μάθει πράγματα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, δείχνοντας ότι δίνει βάση και στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Στα μεταγραφικά καμία από τις 3-4 περιπτώσεις παικτών που εξέτασε η Νίκη και έκανε και τις ανάλογες επαφές δεν ευοδώθηκε και οι εξελίξεις αναβάλλονται για την επόμενη βδομάδα και άπαντες συγκεντρώνονται στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο. Πάντως, η κινητικότητα είναι δεδομένη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.