Υπολογίζεται ο Φλίγκος για το ματς με τον Ρήγα Φεραίο

Μετά από δύο ματς που έμεινε εκτός αποστολής λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, ο Κώστας Φλίγκος υπολογίζεται και πάλι από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει του παιχνιδιού με τον Ρήγα Φεραίο την Κυριακή στις 17.00 στο Βελεστίνο.

Επιστροφή υπάρχει και για τον Σκανδάλη (είδε λόγω τραυματισμού το παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας από την κερκίδα, όμως είναι πλέον εντάξει), αλλά και για τον Δωματά, που εξέτισε την ποινή του.

Εκτός 18αδας για την αναμέτρηση με τον Ρήγα Φεραίο κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει ο Ιωαννίδης, που νιώθει ενοχλήσεις, όπως και οι ανέτοιμοι μετά από τραυματισμό Πότσι και Οικονόμου, ο εδώ και καιρό απών Κολημήτρας και οι τιμωρημένοι Μασάντο και Σταύρου, που έφτασαν τις επτά κίτρινες και δε θα παίξουν ούτε στο κλείσιμο της αυλαίας του πρωταθλήματος με τον Θεσπρωτό, έχοντας τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι παίκτες που θα στηριχθεί ο Κώστας Μπράτσος στον κυριακάτικο αγώνα θα είναι οι εξής 18: Κατσούλης, Μπουργάνης, Στουρνάρας, Σπηλιώτης, Κόκκας Ανδρέας, Αγγέλης, Ζώνας, Ντόικιτς, Χολέβας, Πατσής, Παπαϊωάννου, Σκανδάλης, Δωματάς, Κέρι, Κόκκας Δήμος, Ευθυμιάδης, Φλίγκος, Αναστασίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.