Υποψήφιος για διευθυντής στον Άρη Θεσσαλονίκης ο Δεληζήσης

Ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου

Παρελθόν από τον Άρη αποτελεί ο Δημήτρης Νιαρχάκος, καθώς η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης έλυσε τη συνεργασία της με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, και αναζητεί το νέο πρόσωπο που θα καταλάβει τη θέση, με τον Γιώργο Δεληζήση να αποτελεί έναν εκ των υποψηφίων για την κάλυψη του κενού.

Τα σενάρια βέβαια που έχουν έρθει στο προσκήνιο για τον νυν ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου τις τελευταίες ημέρες είναι αντιφατικά, αφού από τη μία τον παρουσιάζουν ως τον μελλοντικό διευθυντή  του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη. Από την άλλη όμως υπάρχει και αναφορά ότι θα ενταχθεί ξανά στον Άρη ως ποδοσφαιριστής, για να αγωνιστεί με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για μία ακόμη χρονιά, προτού κλείσει την καριέρα του και ακολουθήσει κάποια παρεμφερή, πάντα στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Τα δύο σενάρια βέβαια έχουν ένα κοινό σημείο, τη μετάφραση ότι ο Γιώργος Δεληζήσης δεν θα συνεχίσει να προσφέρει από την επόμενη αγωνιστική περίοδο τις υπηρεσίες του στη Νίκη Βόλου… Aξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το προηγούμενο καλοκαίρι ο Δεληζήσης είχε αποχωρήσει από τον Άρη αναγκαστικά, μετά από απαίτηση του τότε προπονητή της ομάδας, Χέρμαν Μπούργος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.