Ζαχείλας: «Αγαπάω τον Ολυμπιακό Βόλου και δεν θα δημιουργήσω ταραχή ούτε ρήγμα»

Θα κάνει τον λογαριασμό μέχρι τα Χριστούγεννα

Σκωπτικός εμφανίστηκε την ίδια στιγμή σε ραδιοφωνική τοποθέτησή του ο κ. Βασίλης Ζαχείλας, υποστηρίζοντας ότι δεν βλέπουν κάποιοι στον Ολυμπιακό Βόλου ότι ο κόσμος τους έχει γυρίσει την πλάτη και τονίζοντας ότι από εδώ και πέρα θα βρεθεί στην άκρη, περιμένοντας να κάνει τον… λογαριασμό για τη δράση της νυν διοίκησης του συλλόγου μέχρι τα Χριστούγεννα, σχολιάζοντας τα όσα λέχθηκαν στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του ΑΣ.

«Πριν 1,5 μήνα είχα ψαχτεί και είχα βρει 2 επιχειρηματίες και συγκεντρώσαμε το ποσό των 400 χιλιάδων ευρώ. Θέλαμε να δώσουμε 50 χιλιάδες ευρώ στο μπάσκετ, 20 χιλιάδες ευρώ στις ακαδημίες για να μην πληρώνουν οι γονείς συνδρομές και στόχος ήταν να μαζέψουμε δωρεάν όλα τα παιδιά του Βόλου στις ακαδημίες, και τα υπόλοιπα στο ποδόσφαιρο για ν’ αλλάξει κατηγορία. Ο κ. Τσεκούρας είχε πει ότι υπήρχαν 130 παιδιά αλλά ήταν ψέματα. Άλλοι είπαν ότι θα δώσουν 2 χιλιάδες φανέλες και δεν έδωσαν ούτε μανίκι» ανέφερε στον «Βόλος 9.86» ο κ. Ζαχείλας.

Επίσης σημείωσε: «Σε μία συζήτηση που είχα κάνει με τον κο Καρακάνα, του είπα να ενημερώσει τον κο Τσεκούρα ότι θέλω ν’ αναλάβω εγώ και να φύγουν από τη μέση. Μου λέει ο κ. Καρακάνας ότι ο κ. Τσεκούρας του είπε να «έρθει ο Βασίλης να πάρει το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά με εγγύηση 100 χιλιάδων ευρώ για να μην υπάρχουν χρέη». Αλλά μάλλον δεν ήθελε να καταλάβει ότι εγώ θέλω ν’ αναλάβω όλα τα χρήματα. Ρώτησα τον κο Τσεκούρα (σ.σ. στη ΓΣ) πόσα χρήματα θα βάλει και μου είπε ότι δεν έχει να βάλει. Άρα ψάχνει για (…); Να βάλουν άλλοι τα χρήματα και να κάνει διαχείριση αυτός. Εγώ δεν είμαι ένας τέτοιος (…)».

Επειδή όπως σημείωσε αγαπάει τον Ολυμπιακό Βόλου, δεν θα δημιουργήσει ούτε ταραχή στον Ολυμπιακό, ούτε ρήγμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. «Θα τραβηχτώ, όπως έκανα και τον Αύγουστο (σ.σ. 2021) στις εκλογές, για να μην δημιουργήσω πρόβλημα στον Ολυμπιακό Βόλου. Καλή συνέχεια στον Ερασιτέχνη, που θα βρει και έχει βρει λύσεις σε όλους τους τομείς. Εγώ θα βρίσκομαι πάντα στην κερκίδα, σε όποια κατηγορία και να είναι με ένα διαρκείας, και από εκεί και πέρα θα κρατήσω τον λογαριασμό για τα Χριστούγεννα. Θα τους αφήσουμε τώρα να κάνουν τη δουλειά τους, γιατί βγαίνοντας συνέχεια δημιουργούμε πρόβλημα στην ομάδα» τοποθετήθηκε σχετικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.