Ζαρονικόλας: «Εγώ να μάθω τους παίκτες του Γ.Σ.Α. κι αυτοί εμένα»

Ο Γ.Σ. Αλμυρού έδωσε το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι σήμερα (16/9) στο γήπεδό του με τη Νίκη ενόψει του πρώτου επίσημου ματς της χρονιάς για τη β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, μετά την πρόκριση με 20-0 α.α. με τον Γ.Σ. Καστοριάς, την ερχόμενη Τετάρτη οι Αλμυριώτες θα φιλοξενήσουν τη Δόξα Πύρρου Αρτας, η οποία ήταν εντυπωσιακή την πρώτη αγωνιστική, όπως μαρτυρά το 86-62 επί του Ναύαρχου Βότση.

Στο σημερινό φιλικό με τη Νίκη αγωνίστηκε το ένα από τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, ο Βαγγέλης Αργύρης, αλλά όχι και ο Λευτέρης Μπακολιάς, ο οποίος λόγω τραυματισμού θα μπει στις προπονήσεις στο τέλος Οκτωβρίου. Επίσης διάστρεμμα υπέστη στη χθεσινή προπόνηση ο Παπούλιας και δεν κατάφερε να δώσει το παρών.

Ο τεχνικός του Γ.Σ.Α. Λουκάς Ζαρονικόλας, μιλώντας στο magnesiasports ανέφερε για το φιλικό με τη Νίκη, αλλά και για την προετοιμασία: «Ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό, που είχε προπονητικό χαρακτήρα. Θεωρώ ότι είναι νωρίς ακόμη και θέλει λίγο χρόνο να μάθω εγώ τα παιδιά κι αυτά τη δική μου φιλοσοφία. Να έχουμε υγεία, να μην υπάρχουν τραυματισμοί και όταν έρθουν τα ματς του πρωταθλήματος, θέλουμε να είμαστε έτοιμοι.

Παίζουμε τώρα την Τετάρτη αγώνα Κυπέλλου και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, παρακολουθώντας και το βίντεο του ματς της Δόξας Πύρρου Αρτας με τον Ναύαρχο Βότση την πρώτη αγωνιστική. Σε ό,τι αφορά το ρόστερ, θέλουμε ένα ακόμη πεντάρι, για να το κλείσουμε».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.