Zίου Ζίτσου: Επιτυχίες του Αθλοτέχνη στο Άμπου Ντάμπι

Ο ΑΠΣ Αθλοτέχνης Βόλου συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που πραγματοποιήθηκε στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όπου μέλη του σημείωσαν διακρίσεις και επιτυχίες.

Η Ευαγγελία-Ελένη Εσερμπέκογλου  (-18, -44κιλά) με 7 συμμετοχές στην κατηγορία της κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο μετά από 3 αγώνες εναντίον Καζακστάν, Αμπου Ντάμπι και Ταιβάν.

Ο Δημήτρης Τζαρτζάνης με 22 συμμετοχές στην κατηγορία -18,-73κιλά αγωνίστηκε σε πολλούς αγώνες όπως  εναντίον της Μολδαβίας, του Καζακστάν και της Σλοβακίας για να συμπεριληφθεί στην παγκόσμια κατάταξη

Η προπονήτρια του Αθλοτέχνη Φωτεινή Καραουλάνη συνόδεψε τους δυο αθλητές και τους καθοδήγησε καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων δηλώνοντας: «Η σκληρή δουλειά και οι υψηλοί στόχοι που θέτουμε έφεραν τα αποτελέσματα που περιμέναμε! Μεγάλη πορεία και συνεχίζουμε».

Η Ελλάδα κέρδισε την 4η θέση της γενικής κατάταξης στον πίνακα των μεταλλίων, ανάμεσα σε 67 κράτη, με 15 χρυσά, 12 ασημένια και 29 χάλκινα μετάλλια, στα αγωνιστικά συστήματα Fighting System, Jiu Jitsu Newaza System, Duo System των ηλικιακών κατηγοριών -16, -18, -21 και +21 ετών. Επίσης, η Ελλάδα συμμετείχε με επιτυχίες στο πρωτάθλημα Masters και Para Jiu Jitsu.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.