Ζητά αυξημένα μέτρα και παρουσία δύο Εισαγγελέων ο Παναθηναϊκός

Να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας στο ΣΕΦ για τον σημερινό (12/6) τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ ζήτησε ο Παναθηναϊκός από τις αρμόδιες επιτροπές.

Οι πράσινοι προχώρησαν στην κίνηση αυτή, κάνοντας αναφορά στα όσα τονίζει σε ανακοίνωση της η ερυθρόλευκη ΚΑΕ.

Οι πράσινοι -μεταξύ άλλων- επισημαίνουν ότι η ανακοίνωση των Πειραιωτών είναι πειθαρχικά ελεγκτέα, τονίζοντας ότι εμπεριέχει απειλητικό τόνο τόσο προς τα μέλη του Παναθηναϊκού, του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αλλά και προς των διαιτητών της αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός για όλα τα παραπάνω απευθύνθηκε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον αναπληρωτή υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Ιωάννη Βρούτση, ενώ τη σχετική επιστολή την κοινοποίησε και στη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού, τη ΔΕΑΒ, την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς.

Σε αυτή οι πράσινοι επισημαίνουν ότι πρέπει ληφθούν έκτακτα και αυστηρότερα μέτρα για τον σημερινό αγώνα, για να διασφαλισθεί η άφιξη, παραμονή και αποχώρηση της αποστολής της ομάδας και των μελών της, ενώ ζητά και την παρουσία δύο Εισαγγελέων στο γήπεδο.

Να σημειωθεί ότι προηγουμένως σε ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός σήμερα Τετάρτη ανάφερε μεταξύ άλλων: «Απόψε στο ΣΕΦ έχουμε γιορτή και ΔΕΝ θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας την χαλάσει!

Όπως όλη τη σεζόν, έτσι και στον 4ο τελικό της Basket League με τον Παναθηναϊκό θα δώσουμε -σε κόσμιο πλαίσιο- τη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΜΑΖΙ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ.

Για τον λόγο αυτό: ΜΗΝ απαντήσετε σε κανενός είδους πρόκληση. ΜΗΝ κάνετε χρήση LASER και καπνογόνων. Πείτε ΟΧΙ στα υβριστικά συνθήματα.
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

Ακολουθήστε ΕΥΛΑΒΙΚΑ τους κανόνες, ώστε με τη λήξη της αναμέτρησης να πανηγυρίσουμε το νταμπλ!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.