Ζητάει μέτρα και δωρεάν διόδια για τους οπαδούς του ο ΠΑΟΚ

Επιστολή στον Υπουργό Μεταφορών και τις εταιρείες που διαχειρίζονται την εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, με την οποία ζητά διευκολύνσεις για τη μετάβαση των οπαδών του στον τελικό, έστειλε ο ΠΑΟΚ.

Ειδικά μέτρα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ζήτησε ο ΠΑΟΚ. Μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των φιλάθλων που θα έχουν οι δυο φιναλίστ (21.478), η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να διευκολύνει το ταξίδι των δικών του οπαδών προς την πρωτεύουσα.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ έστειλε λοιπόν επιστολή στο Υπουργείο Μεταφορών και τις τέσσερις εταιρείες που διαχειρίζονται την εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, αιτούμενος ρυθμίσεις που θα εξασφαλίσουν την ασφαλή, έγκαιρη και χωρίς καθυστερήσεις μετάβαση και επιστροφή του κόσμου του.

Στην επιστολή οι Θεσσαλονικείς επικαλούνται τις πολύωρες καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν σε προηγούμενους τελικούς λόγω του μεγάλου όγκου των εκδρομέων. Οπότε, γι’ αυτόν τον λόγο υποβάλλεται αίτημα οι εκδρομείς να διέλθουν χωρίς στάση από τα διόδια, ώστε να τηρηθεί -όπως αναφέρεται- η ισονομία και η ισότητα, λόγω της οικονομικής επιβάρυνσης των φιλάθλων από την Βόρεια Ελλάδα σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.