Ζήτησαν τη βοήθεια του Ρέμου, για να σωθεί ο Ηρακλής από την καταστροφή!

Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ το sfina.gr, ο απερχόμενος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηρακλή, Φώτης Θέος, ζήτησε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε από τον Αντώνη Ρέμο τη βοήθειά του για το χρέος των 200.000 ευρώ.

Το ποσό αυτό πρέπει να πληρωθεί άμεσα στον Ρουμάνο Μάρα, για να μην καταστραφεί η ποδοσφαιρική ομάδα με την αποβολή της από το πρωτάθλημα της SL2. Από τη μεριά του ο Ηρακληδέας τραγουδιστής, όπως τονίζει το sfina.gr δέχθηκε να βοηθήσει, με τους δύο άνδρες να έχουν νέα επικοινωνία την Κυριακή (1/10) το μεσημέρι.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: «Η κατάσταση στον Ηρακλή δεν είναι καλή, αυτό είναι γεγονός και τώρα κατάλαβαν όλοι, ότι εάν δεν υπάρξει ενωτικό κλίμα, σε μια εποχή που είναι πολυτέλεια οι έριδες, ο Ηρακλής σε λίγες ημέρες δεν θα υπάρχει!

Πρέπει να συγκεντρωθούν 200.000 έως την επόμενη Παρασκευή, για να δοθούν στον Μάρα ή να υπάρξουν εγγυήσεις που θα αποδεχθεί ο Ρουμάνος, για να κλείσει αυτή η υπόθεση και να πάρει μια ανάσα ζωής ο Ηρακλής.

Το βράδυ του Σαββάτου (30/9) όμως, έγινε μια κίνηση από τον απερχόμενο πρόεδρο του Γ.Σ. Ηρακλή, Φώτη Θέο, με ένα τηλεφώνημα που έκανε στον Αντώνη Ρέμο, λίγο πριν ανεβεί στη σκηνή για το Fame Story, που άρχισε χθες και είναι εκ των συντελεστών.

Ο Φώτης Θέος ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα από τον Αντώνη Ρέμο, ουσιαστικά ζήτησε τη βοήθειά του στην παρούσα φάση και ο Ρέμος δέχθηκε να βοηθήσει τον Ηρακλή!

Επειδή είχε την υποχρέωση στο Fame Story είπε στον Φώτη Θέο ότι θα μιλήσουν εκ νέου την Κυριακή το μεσημέρι, για να δρομολογήσουν τις εξελίξεις και να βρεθεί λύση για τον Ηρακλή!

Τα νεότερα λοιπόν, το απόγευμα της Κυριακής! Ο Ρέμος αποδεικνύει ότι είναι μεγάλος Ηρακληδέας για μια ακόμη φορά και εάν πετύχει αυτό που συζητήθηκε, θα είναι Ηράκλειος άθλος!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.