Ζήτησε να φύγει και ο Ντινιωτάκης-Συζητήσεις με Ντινόπουλο στον Ολυμπιακό Βόλου

O Νίκος Ντινόπουλος φέρεται να συζητά με τον Ολυμπιακό Βόλου για την επιστροφή του στους «ερυθρόλευκους»
Προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων»

Mε 16 παίκτες έχει μείνει στην προπόνηση ο Ολυμπιακός Βόλου, αφού ένας ακόμη από τους θεωρούμενους ως έμπειρους, ο επιθετικογενής Γιάννης Ντινιωτάκης φέρεται να έχει ζητήσει ν’ αποχωρήσει από την ομάδα, χωρίς ωστόσο να έχει κλείσει το θέμα του από την πλευρά της διοίκησης των «ερυθρόλευκων».

Ο Ντινιωτάκης ενημέρωσε προπονητικό επιτελείο και διοίκηση και ακολουθεί και αυτός τον δρόμο που πήραν οι Ψιάνος, Λάμπος και Βρονταράς, με τον πρώτο να έχει αποτελέσει ήδη μέλος του Μαγνησιακού, ενώ έχει ζητήσει ν’ αποχωρήσει και ο Θάνος Κυρίτσης. Πάντως, σε κάθε περίπτωση η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου δεν εμφανίζεται διατεθειμένη να κρατήσει με… το ζόρι κάποιον παίκτη εφόσον δεν θέλει να παραμείνει στην ομάδα, ωστόσο πάντα μπορεί να υπάρξουν ανταλλακτικά οφέλη.

Συζητήσεις ήδη γίνονται πάντως για μενίσχυση του δυναμικού της ομάδας και μία περίπτωση παίκτη που απασχολεί είναι αυτή του Νίκου Ντινόπουλου, σύμφωνα με πληροφορίες. Το όνομα είναι γνωστό στον Ολυμπιακό Βόλου, αφού πρόκειται για τον Γρεβενιώτη επιθετικό που φόρεσε τα «ερυθρόλευκα» την περίοδο 2013-15, προερχόμενος από τα Αεράτα Γρεβενών. Θύελλα Φιλώτα, Νάουσα, Τηλυκράτης, Πιερικός και εσχάτως η ΑΕΠ Κοζάνης ήταν οι επόμενοι σταθμοί της ποδοσφαιρικής πορείας του 26χρονου επιθετικού.

Από την άλλη, το ρόστερ έχει αδειάσει επικίνδυνα για τον Ολυμπιακό Βόλου, με την ενίσχυση να ήταν έτσι κι αλλιώς επιβεβλημένη, αλλά τώρα γίνεται επιτακτικότερη. Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει δρόμο μπροστά του, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. Χρειάζονται λοιπόν παίκτες που θα δώσουν λύσεις.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.