Ζήτησε να παίξει Δευτέρα με Αθηναϊκό ο Ολυμπιακός Βόλου

Το πρώτο ματς του Ολυμπιακού Βόλου στην Α1 γυναικών για το 2018 είναι αυτό με τον Αθηναϊκό στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στο κλειστό της Εργάνης, με τις ερυθρόλευκες να ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους τη νέα ημερολογιακή χρονιά, όπως τις τελείωσαν το 2017, αφού ξανάπαιξαν για το Κύπελλο Ελλάδας στις 23 Δεκέμβρη με την ομάδα του Βύρωνα εκτός έδρας.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, αλλά ο βολιώτικος σύλλογος κατέθεσε αίτημα στην ΕΟΚ, το οποίο ελπίζει να αποδεχτεί και ο αντίπαλός της, να διεξαχθεί ο αγώνας την επόμενη μέρα, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, αφού στις 7/1 η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου είναι πολύ πιθανόν να παίζει στον τελικό του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ και οι διοικούντες δε θα ήθελαν να λείψουν από μία σημαντική στιγμή.

Στο ματς με τον Αθηναϊκό θα κάνει την εμφάνισή της και η νέα Αμερικανίδα Serish Williams, η οποία είναι στον Βόλο από τις 23 Δεκεμβρίου και από την πρώτη στιγμή τόσο οι νέες της συμπαίκτριές όσο και οι παράγοντες της ομάδας της υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και της έκαναν να αισθανθεί το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Με αφορμή την έλευση της παίκτριας, ακούστηκαν και γράφτηκαν διάφορα που ενόχλησαν τη Δ.Ε. μπάσκετ και ο Αλέκος Μεταφτσής, μιλώντας στον Σπορτ Φμ 89.5, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ξεκαθαρίζοντας ότι το κόστος γι’ αυτήν την κίνηση ήταν μεγάλο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «βάλαμε το κεφάλι μας στον ντορβά». Διέψευσε παράλληλα με πειστικό τρόπο τους κακόπιστους, όπως τους χαρακτήρισε, που διέδιδαν ότι η αλλαγή στο ρόστερ έγινε, για να εξοικονομηθούν χρήματα από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου για το ποδόσφαιρο.

Ακόμη ο έμπειρος παράγοντας αποκάλυψε ότι την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου η Φέρμπανκς τους κατέθεσε εγγράφως αίτημα αποχώρησης, γιατί το μπάσκετ δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα στη ζωή της, κάτι που τους έφερε προ εκπλήξεως, κι έτσι ενήργησαν γρήγορα μέσω μάνατζερ για την αντικατάστασή της. Επίσης ενημέρωσε πως η πρώην πλέον ερυθρόλευκη είχε ήδη πάρει τα οδοιπορικά της για ταξίδι στην Αμερική τα Χριστούγεννα στις 5 Δεκέμβρη, επιστρέφοντας ωστόσο προς τιμή της μέρος των χρημάτων, που αφορούσε την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Ο κ. Μεταφτσής, τέλος, εξέφρασε την πίστη του πως «η ομάδα έχει πάρα πολλές δυνατότητες» κι ότι «τα καλύτερα έρχονται», συμπληρώνοντας ωστόσο πως τα σημάδια ανάκαμψης πρέπει να φανούν γρήγορα μέσα στο 2018.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.