Ζήτησε σεβασμό χωρίς φόβο για τη Νίκη ο Κώστας Σταματίου

Συνέχεια στις δύσκολες εκτός έδρας αποστολές για τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού, καθώς μετά την αναμέτρηση κόντρα στη δυνατή Θήβα, που απέφερε ένα σπουδαίο διπλό την περασμένη βδομάδα, αντιμετωπίζει την Κυριακή (24/11) τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Κώστας Σταματίου γνωρίζει πολύ καλά τι εστί Νίκη, έχοντας επισημάνει στους ποδοσφαιριστές τι έχουν να αντιμετωπίσουν την Κυριακή. Συγκεκριμένα, τους τόνισε πως η Νίκη είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα της κατηγορίας, με υψηλούς στόχους και πολύ κόσμο, κάτι που θα πρέπει να κερδίσει τον σεβασμό τους.

Από την άλλη, όμως, τους τόνισε ότι σεβασμός δε σημαίνει φόβος κι ότι ο Αλμυρός πάει στο Βόλο την Κυριακή, προκειμένου να παρουσιάσει μία συγκροτημένη εικόνα, με απόλυτη προσήλωση στις αρετές του και με στόχο το όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει ψηλά.

Το κίνητρο, όμως, για τον ΓΣΑ δεν είναι μόνο βαθμολογικό. Για πολλούς από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μπορεί να θεωρηθεί ένα ματς γοήτρου κι αποδείξεων, καθώς πολλοί εξ αυτών έχουν φορέσει πρόσφατα τη φανέλα της Νίκης. Συγκεκριμένα, οι Άγγελος Σταυράκης, Βαγγέλης Στουρνάρας, Στέλιος Αλεξανδρής, Βαλάντης Κόκκας, Κώστας Κιπτίου, Κώστας Φλίγκος και Στέλιος Νάκας είναι πρώην παίκτες της Νίκης Β. και πλέον βασικά “γρανάζια” της φετινής προσπάθειας του Αλμυρού. Αδιαμφισβήτητα, λοιπόν, το να παίξουν μπροστά στον κόσμο της Νίκης ως αντίπαλοι ίσως να είναι κάτι που θα τους δώσει έναν παραπάνω λόγο να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για μία καλή εμφάνιση κι ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πρώην ποδοσφαιριστής της Νίκης, φυσικά, είναι και ο Χρήστος Χολέβας, ο οποίος, όμως, δε θα αγωνιστεί την Κυριακή, λόγω τραυματισμού. Το θετικό, όμως, για την ομάδα του ΓΣΑ είναι ότι η απουσία Χολέβα θα είναι η μοναδική, καθώς όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του κ. Σταματίου.

Συγκεκριμένα, ο Κρανάς είναι πλέον 100% έτοιμος, αφού ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, ενώ ο Σαββίδης εξέτισε την ποινή του την περασμένη αγωνιστική και θα αγωνιστεί κανονικά, λογικά ως βασικός.

Την Παρασκευή (24/11) ήταν η τελευταία του προπόνηση του Γ.Σ. Αλμυρού ενόψει Νίκης, με τον 57χρονο τεχνικό να δίνει βάση στην τακτική ανάλυση των αντιπάλων. Ωστόσο, η εικόνα που έχει ο Κώστας Σταματίου είναι μόνο μέσω βίντεο, αφού δεν έχει παρακολουθήσει τη βολιώτικη ομάδα ιδίοις όμμασι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.