Μεϊκόπουλος: “Κάποιοι περαστικά αρμόδιοι , παίζουν παιχνίδια στις πλάτες ενός λαού”

Αναφέρει ο έφορος του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου Αλέξανδρος Β. Μεϊκόπουλος

Απάντηση στα όσα συνέβησαν με αφορμή την ανάρτηση του πανό της Νίκης Βόλου στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας δίνει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο έφορος του τμήματος μπάσκετ ανδρών Αλέξανδρος Βασ.Μεϊκόπουλος. Στην ανάρτησή του αναφέρει:

“Σε μια κοινωνία αναίσθητη και σε ένα δημοτικό διαμέρισμα μιας χώρας που δίδαξε τον πολιτισμό, κάποιοι περαστικά αρμόδιοι, παίζουν παιχνίδια στις πλάτες ενός λαού που δοκιμάστηκε και άφησε σε εμάς , τους απογόνους του , για μόνη κληρονομιά , τις παραδόσεις , τις αξίες , την αλληλεγγύη , την αξιοπρέπεια και το πείσμα για έναν καλύτερο κόσμο . Όταν τοποθετήσαμε το συγκεκριμένο πανό στην έδρα μας , νιώσαμε ανατριχίλα , ότι δεν πρόκειται να λησμονήσουμε από που κρατάει η σκούφια μας… Οι συναισθηματικές χορδές που ενοχλήσατε , είναι εκείνες που εδώ και χρόνια μας κρατάνε ζωντανούς.. Είναι ανέφικτο να μας κάνετε να νιώσουμε φιλοξενούμενοι στην έδρα μας , το Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας .. Εκεί μέσα έχουμε μεγαλώσει, έχουμε κλάψει και έχουμε γελάσει κάτι που μπαίνει πολύ παραπάνω από τις γραφειοκρατίες του Καλλικράτη…

Κόντρα στους καιρούς , οι πρόσφυγες έχουν βρει τη θέση τους, σε μια κοινωνία που όπως φαίνεται παραμένει εχθρική .. Αυτή τη θέση να είστε σίγουροι πως θα υπερασπιστούν οι παίκτες μας στο αυριανό ντέρμπι , το οποίο ΠΡΕΠΕΙ να γίνει σε φίλαθλα πλαίσια .. Η μεγαλύτερη μας νίκη είναι πως συνεχίζουμε να πολεμάμε για αξίες και όχι για ευρώ !!

Νίκη Βόλου σημαίνει πολιτισμός , και καλό θα ήταν οι τζιχαντιστές που επιλήφθηκαν του θέματος να αναπροσαρμόσουν τις θέσεις τους απέναντι σε όρκους μνήμης ενός κομματιού της πόλης , το οποίο εδώ και χρόνια έχει κερδίσει την ίση αντιμετώπιση μέσα από σκληρό αγώνα ..

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.