Μυτιλήνη: Δύο 11χρονοι «σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο

Ακόμη και «επαγγελματίες» κακοποιοί με μεγάλη πείρα στις κλοπές θα ζήλευαν την αποτελεσματικότητα δυο πιτσιρικάδων που κατάφεραν μέρα μεσημέρι να «σηκώσουν» ολόκληρο χρηματοκιβώτιο από τη ρεσεψιόν επιχείρησης ενοικιαζόμενων δωματίων στη Μυτιλήνη και να εξαφανιστούν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί!

Οι δράστες, που είναι δύο 11χρονοι τσιγγάνοι, τρύπωσαν αθόρυβα στο χώρο υποδοχής της επιχείρησης χωρίς να τους πάρει είδηση ο 62χρονος ιδιοκτήτης, έβγαλαν από τη θέση του το χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 6.500 ευρώ και διάφορα χρυσά κοσμήματα και έγιναν… καπνός!

Αν και τα κατάφεραν καλά, λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας στην πόλη της Μυτιλήνης και συνελήφθησαν. Ήδη είχαν φροντίσει να εξαφανίσουν το χρηματοκιβώτιο πετώντας το στην θαλάσσια περιοχή κοντά στον εμπορικό λιμένα, όπου βρέθηκε και ανασύρθηκε. Στην κατοχή τους, όμως, οι δύο ανήλικοι είχαν μόνο 4.245 ευρώ, 462 δολάρια και τα κοσμήματα, τα οποία επιστράφηκαν στον επιχειρηματία. Σε βάρος των ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ και οι γονείς τους κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.