Ναύπλιο: Στον εισαγγελέα ο παιδοκτόνος και η σύζυγός του

Κλείνει σήμερα ο κύκλος των απολογιών για το φρικτό έγκλημα που συνέβη τον Δεκαπενταύγουστο στο Άστρος Κυνουρίας με θύτη τον 75χρονο πατέρα και θύμα τον 39χρονο γιο του.

Λίγο μετά τις 10 ο 75χρονος παιδοκτόνος, ο οποίος έχει αναλάβει την πλήρη ευθύνη για το έγκλημα, και η 69χρονη σύζυγός του πέρασαν την πόρτα του εισαγγελέα Ναυπλίου. Μετά την ολοκλήρωση των απολογιών αναμένεται να αποφασιστεί η ποινική τους μεταχείριση, αν δηλαδή θα κριθούν ή όχι προφυλακιστέοι.

Ο 75χρονος, σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει τις προηγούμενες ημέρες ο συνήγορός του, υποστηρίζει ότι έφτασε στο σημείο να πυροβολήσει τρεις φορές κατά του γιου του επειδή ο τελευταίος τον κακοποιούσε και του ζητούσε συνέχεια χρήματα. Μάλιστα, συμπληρώνει η υπεράσπιση του 75χρονου, είχε φτάσει στο σημείο το Πάσχα να βιντεοσκοπήσει τον ξυλοδαρμό του πατέρα του. Από την πλευρά της η μητέρα φέρεται να καθάρισε τον τόπο του εγκλήματος στην αυλή του σπιτιού της τραγικής οικογένειας στο Άστρος αν και ο συνήγορός της κάνει λόγο για ψευδή κατηγορία σε βάρος της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.