Παπαδημούλης: Με είχε απειλήσει ο 26χρονος που δολοφονήθηκε στη Μάνη

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης δήλωσε, μιλώντας στον Realfm, ότι ο ένας εκ των δύο ανδρών που δολοφονήθηκαν στη Μάνη είχε απειλήσει τη ζωή του.

«Το θέμα έχει πάρει τον δρόμο του. Πρόκειται για ένα στυγερό έγκλημα που αφορά ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ανθρώπους με ακραία συμπεριφορά και ακραία στοιχεία. Εγώ είπα το αυτονόητο. Ο ένας από τους δύο δολοφονημένους, πριν από λίγες ημέρες, απειλούσε τη ζωή μου, ανήρτησε στη σελίδα μου τον ύμνο της χούντας. Ο άλλος είχε γεμάτο το σώμα του με τη ναζιστική σβάστικα. Είπα ότι οι ένοχοι αυτών των δύο πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά γιατί δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή στη βία» είπε ο κ. Παπαδημούλης.

Στις 7 Αυγούστου το ένα από τα δύο θύματα ανήρτησε στην ιστοσελίδα του Δ.Παπαδημούλη στο Facebook βίντεο με ύμνο της χούντας, απειλώντας τον βουλευτή και τους υποστηρικτές της Αριστεράς.

Η ανάρτηση του κ. Παπαδημούλη μετά το έγκλημα ότι πρέπει να βρεθούν οι ένοχοι «για τη δολοφονία των δύο Ναζί στη Μάνη» προκάλεσε την αντίδραση του αδελφού ενός εκ των θυμάτων, ο οποίος χαρακτήρισε τον κ. Παπαδημούλη «τέρας», λέγοντας ότι ο αδελφός του δεν είναι ναζιστής.

«Όσο για την θεωρία, ότι κανείς από αυτούς δεν έχει σχέση με τον ναζισμό, θέλω να πω ότι όταν ακόμη και ο Μιχαλολιάκος και ο Κασιδιάρης το αρνούνται, τι περιμένετε από άλλους;» δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.