Άγνοια για σοβαρότατα εθνικά θέματα καταλογίζει στον Αλ. Τσίπρα ο Κ. Τασούλας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο συντονιστής ΟΔΕ Εξωτερικών και Εθνικής Αμύνης της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας κατηγορώντας τον με αφορμή τις αναφορές στους Έλληνες πιλότους ότι υποβαθμίζει σοβαρότατα θέματα λόγω προφανούς άγνοιας.

«Ο κ. Τσίπρας μετά την ανήκουστη θεωρία του περί ανυπαρξίας συνόρων στη θάλασσα, επανέρχεται και αποδίδει το γεγονός ότι οι Έλληνες πιλότοι δεν καταρρίπτουν τα αεροσκάφη που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μας στο ότι δεν είναι νευρικοί, όπως οι Τούρκοι συνάδελφοι τους» δηλώνει ο κ. Τασούλας.

Υπογραμμίζει δε πως οι Έλληνες πιλότοι της ΠΑ εφαρμόζουν τους διεθνείς κανόνες εμπλοκής και τις οδηγίες της Κυβέρνησης στις περιπτώσεις παραβιάσεων του Εθνικού Εναέριου Χώρου. «Και προφανώς αυτές οι παραβιάσεις δεν είναι αμοιβαίες όπως ψευδώς ανέφερε ο Τούρκος Πρωθυπουργός στην πρόσφατη κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσε με τον κ. Τσίπρα, χωρίς να λάβει απάντηση» σημειώνει.

Σχολιάζει μάλιστα «πως ούτε η ίδια η Τουρκία, παρά τις σοβαρές κυρώσεις εκ μέρους της Ρωσίας, δεν απέδωσε την κατάρριψη του Ρωσικού αεροσκάφους σε “νευρικότητα”».

«Είναι προφανές πως η άγνοια του κ. Τσίπρα σε συνδυασμό με τη διογκούμενη νευρικότητά του λόγω του ότι τα τερατώδη προεκλογικά του ψέματα αποκαλύπτονται, τον οδηγούν για μια ακόμη φορά σε απαράδεκτες δηλώσεις γύρω από σοβαρά θέματα εξωτερικής πολιτικής» καταλήγει ο κ. Τασούλας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.