Αγωνία για το χέρι του 3χρονου από τα Σύβοτα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Δώδεκα ώρες εξειδικευμένοι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων έδιναν μάχη για να επανασυγκολλήσουν το χέρι του τρίχρονου αγοριού από τα Σύβοτα.

Το παιδί ξέφυγε από την προσοχή των συγγενών του και έβαλε το χέρι του στο πλυντήριο ενώ ήταν σε λειτουργία, με αποτέλεσμα να κοπεί σχεδόν από το μέσον του βραχίονα.

Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την εξέλιξη της πορείας της υγείας του τρίχρονου. Οι γιατροί περιμένουν αρχικά να δουν αν το χέρι θα αρχίσει να αιματώνεται κανονικά και εν συνεχεία θα εξεταστεί η κινητικότητά του.

Εφόσον όλα πάνε καλά, δεν αποκλείεται ο μικρός να χρειαστεί και άλλες επεμβάσεις μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της λειτουργίας του χεριού του.

Σωτήριος για το χέρι του τρίχρονου μπορεί να αποδειχθεί ο χειρισμός του ιδιώτη γιατρού που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο παιδί.

Όπως μετέδωσε το Mega, όταν οι συγγενείς του μετά το ατύχημα μετέφεραν το τρίχρονο στον ιδιώτη γιατρό, εκείνος επικοινώνησε άμεσα με το ΚΑΤ και έλαβε οδηγίες, προκειμένου να κάνει τους απαραίτητους χειρισμούς για να σωθεί το αποκομμένο άκρο.
Μετά τις πρώτες βοήθειες, το παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου χειρουργήθηκε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.