Απόπειρα εξαπάτησης πολιτών με έρανο «μαϊμού» καταγγέλλει η PRAKSIS

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Προσπάθεια εξαπάτησης πολιτών καταγγέλλει η μη κυβερνητική οργάνωση PRAKSIS από άτομα που μέσω της χρήσης του ονόματος της οργάνωσης, επιχειρούν να αποκομίσουν χρηματικά οφέλη. Σε ανακοίνωσή της η MKO ζητά από κάθε πολίτη ή επιχείρηση που διαπιστώνει αντίστοιχη απόπειρα να αναφέρει άμεσα το γεγονός.

Συγκεκριμένα, η οργάνωση ζητά από το κοινό να αναφέρει τέτοια περιστατικά στο τμήμα ανεύρεσης πόρων στα Κεντρικά Γραφεία της PRASKIS (210 520 5200 ή στο [email protected]) προκειμένου να εξαλειφθούν οι όποιες προσπάθειες εξαπάτησης.

«Για την κατοχύρωση και διασφάλιση του έργου μας, έχουμε οργανωμένο αρμόδιο τμήμα ανεύρεσης πόρων. Η PRAKSIS είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο και για το λόγο αυτό δεν προβαίνει ποτέ σε διαδικασίες πώλησης υλικού ή προϊόντων με σκοπό την εξασφάλιση πόρων. Επιπλέον, σε καμία περίπτωση οι διαδικασίες ανεύρεσης πόρων δεν υλοποιούνται από ανεξάρτητους και μη διαπιστευμένους ανθρώπους μέσω της πώλησης υλικών ή προϊόντων ή μέσω της διεκδίκησης παροχής δωρεάν υπηρεσιών προς αυτούς ή τρίτους ανθρώπους» διευκρινίζει η οργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν, η PRAKSIS έχει καταφύγει στη δικαιοσύνη για περιστατικά στα οποία έγινε προσπάθεια εξαπάτησης και άντλησης πόρων μέσω του ονόματος της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.