Απόσυρση της πρότασης για το ασφαλιστικό ζητεί η ΚΕΔΕ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Να αποσύρει άμεσα το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό ζητεί την κυβέρνηση η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), ενώ παράλληλα, μέσω του προέδρου της Γιώργου Πατούλη, στέκεται στην ανάγκη να πραγματοποιηθεί διάλογος με τους αγρότες, στην βάση αναλογιστικών μελετών, προκειμένου να δοθεί μια βιώσιμη και μακροπρόθεσμη λύση.

Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξής της ΚΕΔΕ, στην οποία συμμετείχαν και εκπρόσωποι των αγροτών, ο κ. Πατούλης εξέφρασε τη συμπαράσταση της ΚΕΔΕ στις κινητοποιήσεις των αγροτών, τα μπλόκα, των οποίων, όπως είπε, θα στηρίξουν με την παρουσία τους και αυτοδιοικητικά στελέχη.

«Θα συμμετάσχουμε», είπε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, «στο κοινό μέτωπο που έχει διαμορφωθεί από τους αγρότες αλλά και εκπροσώπους του επιστημονικού κόσμου προκειμένου να ανατραπούν οι ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.