Βέβαιος για την επανεκλογή Τσίπρα ο επικεφαλής της γερμανικής Αριστεράς

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
«Λογική» η απόφαση για πρόωρες εκλογές, είπε

Ο Τσίπρας θα προσπαθήσει να μην εφαρμόσει όλα όσα λέει το Μνημόνιο ένα προς ένα, δήλωσε ο πρόεδρος του Die Linke Μπερντ Ρίξινγκερ

Βέβαιος για την επανεκλογή του Αλέξη Τσίπρα εμφανίστηκε ο πρόεδρος της γερμανικής Αριστεράς (Die Linke) Μπερντ Ρίξινγκερ, ο οποίος, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Νοτιοδυτικής Γερμανίας SWR, χαρακτήρισε λογική την καθαρή τομή, από την πλευρά του πρωθυπουργού, προκειμένου να λάβει σταθερή πλειοψηφία. Δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει μακροπρόθεσμα με αυτόν τον τρόπο, δήλωσε ο κ. Ρίξινγκερ και εξέφρασε επιφυλάξεις εάν οι περικοπές συντάξεων, η αύξηση του ΦΠΑ και οι ιδιωτικοποιήσεις, μπορούν να δημιουργήσουν ανάκαμψη της οικονομίας.
«Ο Τσίπρας θα προσπαθήσει να μην τα εφαρμόσει όλα ένα προς ένα, αλλά να εμποδίσει την κοινωνική και ανθρωπιστική καταστροφή», δήλωσε ο επικεφαλής της γερμανικής Αριστεράς.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.