Βενιζέλος: Να μην διεξαχθεί το δημοψήφισμα με αυτό το ερώτημα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Επιδίωξή μας να μην διεξαχθεί το δημοψήφισμα με αυτό το ερώτημα», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, τονίζοντας ότι συντελείται πραξικόπημα και υπογράμμισε ότι θέτει σοβαρά θέματα προσανατολισμού της ώρας.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι ποτέ δεν έχει γίνει διαπραγμάτευση και κατηγόρησε την κυβέρνηση για πολιτική απάτη. Εκτίμησε δε ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό το δημοψήφισμα, στηριζόμενος και στο ότι δεν «βγαίνουν» οι προθεσμίες και οι διαδικασίες.

Επανέλαβε ότι το ερώτημα είναι “ναι ή όχι στην Ευρώπη και το ευρώ” και πως η θέση του ΠΑΣΟΚ είναι “όχι” στην πρόταση για δημοψήφισμα, ενώ για το δημοψήφισμα τόνισε ότι «θα απαντήσουμε με το δικό μας τρόπο, δηλαδή “ναι” στην Ευρώπη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.