Παραμονή Χριστουγέννων με… λιακάδα και νέα άνοδο της θερμοκρασίας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, ενώ κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Αύριο, Χριστούγεννα, ο καιρός θα είναι αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ στα ανατολικά και νότια θα αναπτυχθούν αυξημένες νεφώσεις κατά τόπους. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια, ενώ παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.