Γεννηματά: Ώρα για την Κεντροαριστερά της λογικής

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Τώρα έχει έρθει η ώρα για την Κεντροαριστερά της λογικής. Τρίτη δύναμη, τρίτη εντολή, πρώτη επιλογή όσων μας τίμησαν στο παρελθόν. Μπορούμε να είμαστε ο εγγυητής της σταθερότητας και της συνεργασίας» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Η ίδια τόνισε ότι οι κ. Τσίπρας και Μεϊμαράκης δημιουργούν μια εικονική προεκλογική πραγματικότητα, αλλά κανείς δεν τους πιστεύει.

«Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μεϊμαράκης δημιουργούν μια εικονική προεκλογική πραγματικότητα. Ο κ. Μεϊμαράκης παριστάνει το λύκο, που έγινε αρνάκι. Όμως η Δεξιά δεν αλλάζει και όλοι οι πολίτες στην Ελλάδα το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά.

»Ο κ. Τσίπρας, απ΄την άλλη μεριά, παριστάνει το νέο χωρίς να έχει να πει τίποτα το καινούριο. Τον γνώρισαν, όμως. Τον δοκίμασαν. Κανείς δεν τους πιστεύει.

»Τώρα έχει έρθει η ώρα για την Κεντροαριστερά της λογικής. Τρίτη δύναμη, τρίτη εντολή, πρώτη επιλογή όσων μας τίμησαν στο παρελθόν. Να ξαναβρεθούμε στο σπίτι μας, να ξανασυναντηθούμε στην κάλπη. Μπορούμε να είμαστε ο εγγυητής της σταθερότητας και της συνεργασίας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.