Για έλλειψη σχεδίου φέρεται να κατηγόρησε τον Αλ. Τσίπρα η Φώφη Γεννηματά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Για έλλειψη σχεδίου και αποφασιστικότητας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τον κάλεσε να δει τι γίνεται στην πλατεία Βικτωρίας.

Σύμφωνα με κύκλους του ΠΑΣΟΚ, που επικαλείται το ΑΜΠΕ, τον κάλεσε να πει ότι ήταν λάθος κι όχι ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις των υπουργών που έκαναν λόγο για 50-100-150 χιλιάδες πρόσφυγες. «Δεν μπορεί να σχεδιάσει τίποτα η κυβέρνηση;», προσθέτουν ότι είπε η κ. Γεννηματά.

Τόνισε, υποστηρίζουν οι ιδιοι παράγοντες, πώς το θέμα της αλληλεγγύης και το δικαίωμα της ασφάλειας αφορόυν και τα νησιά και την ηπειρωτική χώρα.

Όσον αφορά το κοινό ανακοινωθέν οι ίδιοι παράγοντες υποστηρίζουν ότι η κ. Γεννηματά ανέφερε ότι «η εθνική γραμμή για να έχει αποτελέσματα χρειάζεται μία ισχυρή και ικανή κυβέρνηση για να την υλοποιήσει.

Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων. Και την προηγούμενη φορά βγήκε ανακοίνωση, αλλά η κυβέρνηση δεν την υλοποίηση κατ’ ελάχιστον».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.