Γ.Σούκουρας: «Δεν δωροδόκησα κανέναν, δεν έχω σχέση με τη ΝΔ»

«Δεν δωροδόκησα κανέναν, δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τη ΝΔ» επανέλαβε το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Σούκουρας, τον οποίο η βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου κατονόμασε ως τον άνθρωπο που επιχείρησε να τη δωροδοκήσει ώστε να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Ποτέ δεν έχω μιλήσει για λεφτά και για Πρόεδρο της Δημοκρατίας» είπε ο Γ.Σούκουρας στο Mega. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι έχει επισκεφθεί τόσο το γραφείο της κ. Ξουλίδου όσο και των Αδ.Γεωργιάδη και Νότη Μηταράκη, αλλά «μιλήσαμε για τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών».

«Ας κινδυνεύσω, δεν λέω ψέματα, λέω αλήθεια» είπε, χαρακτηρίζοντας προσωπικές απόψεις τα όσα ανέφερε στα μηνύματά του προς την κ. Ξουλίδου μέσω Facebook.

Ειδικά για το μήνυμα που αναφερόταν στον Π.Μελά, ο Γ.Σούκουρας ζήτησε «χίλια συγγνώμη» από τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Στο μήνυμα έγγραφε: «1-0 Ο Μελάς τα πήρε. Θυμάστε τι σας έλεγα;». Ωστόσο, ο Γ.Σούκουρας είπε ότι εκ παραδρομής έβαλε «τελεία» στη φράση ‘ο Μελάς τα πήρε’ και πως στην ουσία επρόκειτο για ερώτηση.

«Ζητώ συγγνώμη από τον κ. Μελά» επανέλαβε.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, από την πλευρά του, μιλώντας στο Mega έκανε λόγο για «κακοήθειες και αισχρότητες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.