Διέθετε έναντι συνδρομής μέσω της ιστοσελίδας του νομικά συγγράματα

Ένας 27χρονος συνελήφθη για «πειρατεία» με νομικά συγγράμματα και κείμενα που διακινούσε έναντι συνδρομής μέσα από την ιστοσελίδα του.
Όπως προέκυψε από έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έπειτα από καταγγελίες και μήνυση που έγινε, ο 27χρονος ως ιδιοκτήτης και διαχειριστής ιστοσελίδας, διέθετε «πειρατικά», έναντι χρηματικής συνδρομής, νομικά συγγράμματα και κείμενα.
Κλιμάκιο αστυνομικών πραγματοποίησε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του στην περιοχή του Γκύζη, όπου και συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, με συναφές επίμαχο υλικό, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για περαιτέρω ψηφιακή ανάλυση.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για παράβαση των διατάξεων της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας, από υπαίτιο που τελεί τις πράξεις σε εμπορική κλίμακα κατ’ εξακολούθηση.
Ο συλληφθείς που κατηγορείται σε κακουργηματικό βαθμό, οδηγήθηκε χθες το απόγευμα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για κύρια ανάκριση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.