Διακινούσε αναβολικά ιδιοκτήτης καταστήματος αθλητικών ειδών στην Αγία Παρασκευή

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ελέγχους για την αποτροπή διακίνησης απαγορευμένων ουσιών-αναβολικών σε αθλητικούς χώρους και χώρους εκγύμνασης διενήργησαν την Τρίτη αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, σε συνεργασία με υπαλλήλους του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), σε έξι καταστήματα πώλησης ειδών άθλησης και διατροφής, σε Πειραιά, Νίκαια, Κυψέλη, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι και Ελληνικό.

Στο κατάστημα 49χρονου στην Αγία Παρασκευή και στο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητό του, βρήκαν και κατέσχεσαν απαγορευμένες ναρκωτικές και αναβολικές ουσίες σε σκευάσματα με διάφορες ονομασίες.

Επρόκειτο, συγκεκριμένα, για 16 κουτιά με 1.269 χάπια, 13 κουτιά με 58 αμπούλες, εννέα κουτιά με 11 φιαλίδια, δύο κουτιά με 127 κάψουλες, 205 δισκία, 23 αμπούλες, 21 κάψουλες και 15 φιαλίδια.

Ο 49χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, της αθλητικής νομοθεσίας και του Νόμου περί ντόπινγκ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.