Διεθνές συνέδριο ΟΟΣΑ και ΚτΥπ ΑΕ για τις σχολικές υποδομές

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Πιστή στο όραμά της για πρωτοπόρα και καινοτόμα δημόσια σχολικά κτίρια, η εταιρεία Κτιριακές Υποδομές ΑΕ [ΚτΥπ] συνδιοργανώνει με τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης [ΟΟΣΑ] διεθνές συνέδριο με θέμα τον τρόπο σχεδιασμού εκπαιδευτικών υποδομών για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το θεώρημα του Louis Sullivan, «η μορφή ακολουθεί τη λειτουργία» [“form follows function”]. Στο συνέδριο “Form Follows Learning” [www.formfollowslearning.com] Έλληνες και ξένοι διεθνώς αναγνωρισμένοι εμπειρογνώμονες στο χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής σχολείων καθώς και της εκπαίδευσης θα ερευνήσουν πώς η μορφή ακολουθεί τη… μάθηση.

Ύστερα από την επιτυχή συνδιοργάνωση το 2011 της διημερίδας “Better Value For Schools” [www.ktyp.gr/bettervalue] και σε μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας, είναι τιμή μας που ο ΟΟΣΑ εμπιστεύεται εκ νέου και συνυπογράφει με έναν δημόσιο ελληνικό οργανισμό μια διοργάνωση που αποσκοπεί στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2015 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ενώ την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου οι σύνεδροι θα επισκεφθούν σχολεία της Αττικής.
To “Form follows Learning” θα είναι υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας ECI [eci.edu.gr] [www.qjnt.gr]

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο σύνδεσμο: www.formfollowslearning.com

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.