Ευ. Βενιζέλος: Με πρωτοβουλία ΣΥΡΙΖΑ η αριστερή παρένθεση

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η αριστερή παρένθεση συνέβη με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ».

«Το κόστος των κινήσεων του κ. Τσίπρα στην οικονομία είναι τεράστιο» επισήμανε εν συνεχεία, υπογραμμίζοντας ότι «εκεί που θα βγαίναμε στο ξέφωτο, ξαναγυρίσαμε πίσω». «Κάναμε μία διαδρομή 4,5 σκληρών ετών, σε μόλις λίγους μήνες» έσπευσε να διαμηνύσει.

Το Grexit εξακολουθεί να καραδοκεί, εκτίμησε, ενώ εξήγησε ότι το τρίτο μνημόνιο είναι το σκληρότερο όλων. Οι συνέπειες της κυβέρνησης Τσίπρα είναι τραγικές, επανέλαβε, χαιρετίζοντας την απόφαση παραίτησής της.

Πάντως, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν τα πάντα ώστε να κρατήσουν το οχηρό της κυβέρνησης, κάνουν τα πάντα για να κατέχουν την εξουσία».

Σχετικά με την αλλαγή πλεύσης του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε ότι «γλύφει εκεί όπου έφτυνε», καθώς «προσχώρησε στη γραμμή μας».

«Κάποιος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για όλα τα ψέματα» τόνισε ο κ. Βενιζέλος, αναφερόμενος στην ανακολουθία της κυβέρνησης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.