Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η Βουλή δεν πρέπει να αποδεχθεί τον εκβιασμό

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η Βουλή δεν πρέπει να ολοκληρώσει τον εκβιασμό, δεν πρέπει να αποδεχθεί τον εκβιασμό που απευθύνεται στην κυβέρνηση, τόνισε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας με την ιδιότητα της βουλευτού, στις αρμόδιες επιτροπές, στις οποίες εισήχθη το πρωί ως κατεπείγον το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα στο πλαίσιο της συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής της 12ης Ιουλίου.

Όπως είπε, οφείλουμε να ενημερώσουμε τον λαό για τη διάσταση του εκβιασμού, να ζητούσουμε συγκροτημένα από λεγόμενους εταίρους μας να σεβαστούν και τη δημοκρατία και την κοινοβουλευτική λειτουργία, καθώς, όπως σημείωσε, κανένα κοινοβούλιο δεν μπορεί να νομοθετεί υπό τέτοιες ασφυκτικές προθεσμίες.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο της Βουλής, είναι σαφές ότι δεν υπάρχει προηγούμενο τόσο σύντομης εισαγωγής και ψήφισης εάν υλοποιηθεί το ζητούμενο κατεπείγον.

«Επιδιώκεται μέσα από έναν εκβιασμό που απευθύνεται στον Πρωθυπουργό, την κυβέρνηση και τη Βουλή να υλοποιηθεί μια πολιτική που ο ίδιος ο Πρωθυοπυργός -τον οποίο τιμώ αφάνταστα και θέλω να επισημάνω ότι η στάση του σήμερα έχει τη διάσταση της υπερτατης ανιδιοτέλειας, ωστόσο η Βουλή αυτή δεν πρέπει να ολοκληρώσει τον εκβιασμό, δεν πρέπει να αποδεχθεί το εκβιασμό που απευθύνεται στην κυβέρνηση» σημείωσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.