Καρχιμάκης: Βρείτε τρόπο αναπλήρωσης των απωλειών για τους αγρότες

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το σχεδιασμό μέτρων «αναπλήρωσης των πραγματικών απωλειών» ζητά για τους κατ΄επάγγελμα αγρότες ο Μιχάλης Καρχιμάκης, στέλεχος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ.

«Μην αντιγράφετε το δόγμα του Σαμαρά και Βενιζέλου που πουλούσαν τα αυτονόητα ως σκληρές διεκδικήσεις και κατακτήσεις για να καλύψουν τις αντιλαϊκές τους πρωτοβουλίες και την εξυπηρέτηση ή την ανοχή στους υποκλοπείς και τους υπονομευτές του εθνικού πλούτου» δήλωσε ο κ. Καρχιμάκης.

«Οι αγρότες απαιτούν καθαρές κουβέντες, απαιτούν διάλογο, απαιτούν να καταθέσετε το σχέδιο σας για την αγροτική ανάπτυξη και για την εξωστρέφεια του αγροτικού τομέα αλλά και την διεύρυνση της παραγωγικής του βάσης. Αυτό που εισπράττει είναι διαχειριστικές εικονικές πρωτοβουλίες, χωρίς τελικά ουσιαστικό περιεχόμενο» υποστηρίζει ο κ. Καρχιμάκης και προσθέτει:

«Προχωρήσετε το συντομότερο δυνατόν λαμβανομένων υπόψιν και των δυσκολιών σε σχεδιασμό αναπλήρωσης των πραγματικών απωλειών,του τομέα και των ανθρώπων που είναι η βασική τους ενασχόληση. Ο πραγματικός αγροτικός τομέας οι πραγματικοί και παραγωγικοί αγρότες δεν μπορούν να σηκώσουν βάρη που δεν θα τους καταστούν βιώσιμους και που υποβαθμίζουν το εθνικό παραγωγικό συγκριτικό μας πλεονέκτημα που είναι ο αγροτικός τομέας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.