Κατάσχεση πλαστών χαρτονομισμάτων άνω των 67.000 ευρώ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ξεπερνά τα 67.000 ευρώ το συνολικό ποσό των κατασχεθέντων πλαστών χαρτονομισμάτων που εντόπισαν σε 36χρονο Σύρο στο Παλαιό Φάληρο Αττικής αστυνομικοί του τμήματος Βραχατίου Κορινθίας.

Σε βάρος του 36χρονου σχηαμτίστηκε δικογραφία για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, αξιοποιώντας πληροφορία που είχαν, αστυνομικοί του τμήματος Βραχατίου Κορινθίας, οργάνωσαν αστυνομική επιχείρηση και εντόπισαν τον 36χρονο στο Παλαιό Φάληρο Αττικής, στη δε κατοχή του βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν εκατόν εβδομήντα πλαστά χαρτονομίσματα, των πενήντα ευρώ, το χρηματικό ποσό των 1.840 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπρόσθετα, σε έρευνα που έκαναν στη συνέχεια στο σπίτι του 36χρονου, στην Καλλιθέα Αττικής, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, 2.227 πλαστά χαρτονομίσματα διαφόρων τύπων, το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ και ένα διαβατήριο Αρχών Ουκρανίας και μια επικολλημένη σε αυτό άδεια διαμονής, τα οποία ήταν πλαστά.

Το συνολικό ποσό των κατασχεθέντων πλαστών χαρτονομισμάτων ξεπερνά τα 67.600 ευρώ, ενώ κατασχέθηκε και μία μοτοσυκλέτα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο 36χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο ενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.