ΚΕΔΕ: Εντός 10 ημερών η προκήρυξη για τις θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα προκηρυχθούν οι 32.000 θέσεις εργασίας στους δήμους μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας δήλωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) Γιώργος Πατούλης μετά τη συνάντησή του με την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου.

Η δημόσια πρόσκληση για την κάλυψη των θέσεων θα δημοσιοποιηθεί από τον ΟΑΕΔ ενώ οι δήμοι θα αξιοποιήσουν το προσωπικό εντός Απριλίου.
Στο πρόγραμμα δεν συμπεριλαμβάνονται θέσεις σχολικών φυλάκων και καθαριστριών. Οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν με νέα προκήρυξη που θα εκδοθεί το επόμενο διάστημα.
Σημειώνεται ότι στην προκήρυξη συμπεριλαμβάνονται και ειδικές φόρμες που θα πρέπει να συμπληρωθούν από τις δημοτικές αρχές και θα περιγράφουν το αντικείμενο απασχόλησης των ωφελούμενων καθώς και το παραγόμενο έργο.

Τα κριτήριο επιλογής των ανέργων θα επανεξεταστούν σε επόμενο κύκλο προσλήψεων ενώ ο προσδιορισμός των νέων κριτηρίων θα αποτελέσει αντικείμενο της Ομάδας Εργασίας που έχει συσταθεί και απαρτίζεται από στελέχη του υπουργείου και της Κ.Ε.Δ.Ε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.