ΚΚΕ: Η πολιτική λύση υπέρ του λαού δεν βρίσκεται στις διαπραγματεύσεις εντός Ε.Ε.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Την εκτίμησή του ότι η πολιτική λύση υπέρ του λαού δεν βρίσκεται στις διαπραγματεύσεις εντός των τειχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης, αλλά στην πάλη για αποδέσμευση από την Ε.Ε., εξέφρασε το ΚΚΕ, σε σχόλιό του για την επταμερή συνάντηση των Βρυξελλών.

«Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τις ηγέτιδες δυνάμεις της Ε.Ε. και με την άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ, δεν βρίσκονται τα λαϊκά συμφέροντα, αλλά το πώς θα εφαρμοστεί η αντιδραστική συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, πώς θα πληρωθούν οι δόσεις του δυσβάσταχτου χρέους και πώς θα επιτευχθεί η ανάκαμψη του κεφαλαίου», σημειώνει ο Περισσός.

Κλείνοντας, το ΚΚΕ καλεί σε πάλη για αποδέσμευση από την Ε.Ε. και μονομερή διαγραφή του χρέους, «με το λαό να κάνει κουμάντο στην εξουσία και την οικονομία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.