Κουρουμπλής: Οι αστυνομικοί έχουν βαρύτατες ευθύνες

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στις ευθύνες που έχουν οι αστυνομικοί που όφειλαν να παρέμβουν και δεν το έκαναν στον ξυλοδαρμό του Γιώργου Κουμουτσάκου αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega o υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Μου περιγράφουν ότι υπήρχαν αστυνομικοί που έβλεπαν να δέρνουν έναν άνθρωπο και αδιαφόρησαν. Αν μέσα στην αστυνομία υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν να δέρνουν έναν οποιοδήποτε άνθρωπο και δεν παρεμβαίνουν, πρέπει να αναζητηθούν οι ευθύνες. Περιμένω την έρευνα και η ηγεσία θα είναι πολύ αυστηρή» είπε.

Ο υπουργός είπε ότι πολλοί από τους δράστες έχουν ταυτοποιηθεί και ότι η έρευνα θα φέρει αποτέλεσμα. «Είμαι πολύ αυστηρός στο ζήτημα της συμπεριφοράς των αστυνομικών όμως», τόνισε για ακόμα μια φορά. «Η Δημοκρατία δεν ορίζεται όπως την αντιλαμβάνεται ο καθένας, τα αστυνομικά όργανα έχουν ορκιστεί να υπηρετούν την Δημοκρατία» ανέφερε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.