Κυρ. Μητσοτάκης: Πρώτο μέλημα της Ν.Δ. η προσέλκυση επενδύσεων

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Την προσέλκυση επενδύσεων έθεσε ως προτεραιότητα της Ν.Δ. ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Ασπρόπυργο, για τον οποίο είπε ότι βιώνει τις επιπτώσεις «της τρατική οικονομική πολιτικής» της κυβέρνησης.

Μετά από επίσκεψή του σε εταιρεία logistic στην περιοχή ο πρόεδρος της Ν.Δ. είπε ότι πρώτο μέλημα του κόμματος είναι «η προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα, έτσι ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις απασχόλησης».
«Θέσεις απασχόλησης», πρόσθεσε, «οι οποίες θα ωφελήσουν, πρωτίστως, τους ανέργους, τους πραγματικά αδικημένους, από την πολιτική που σήμερα, ακολουθεί η κυβέρνηση».

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, η περιοχή του Ασπροπύργου έχει πολύ σημαντικές αναπτυξιακές δυνατότητες για να δρομολογήσει νέες επενδύσεις σε υπηρεσίες διεθνών μεταφορών και logistics.

«Και, βέβαια», συνέχισε, «η μεγάλη διαφαινόμενη ιδιωτικοποίηση της έκτασης στο Θριάσιο θα δημιουργήσει μια πολύ σημαντική αναπτυξιακή δυναμική στην περιοχή. Θα προσελκύσει επενδύσεις και θα δημιουργήσει νέες θέσεις απασχόλησης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.