Κ. Καραγκούνης: Μήπως ο Γ. Βαρουφάκης να φέρει στη Βουλή τα κείμενα που υπέγραψε;

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Αιχμές κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη άφησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης, με αφορμή τις αιτιάσεις του υπουργού, ο οποίος αποκάλυψε από το βήμα της Βουλής ότι στο υπουργείο δεν υπάρχουν οι δανειακές συμβάσεις, ούτε το αίτημα για δίμηνη παράταση του μνημονίου.
«Αν ο αρμόδιος υπουργός Οικονομικών δεν γνωρίζει πού βρίσκονται, νομικά κείμενα δημοσιευμένα στην εφημερίδα της κυβέρνησης και στο διαδίκτυο, τότε κάτι δεν πάει καλά με τον υπουργό και με την κυβέρνηση», σημείωσε ο κ. Καραγκούνης.

«Μέχρι να εντοπίσει τα κείμενα που δεν ξέρει, μήπως να φέρει στη Βουλή τα κείμενα που ο ίδιος έχει διαπραγματευτεί και που όλοι οι υπόλοιποι στο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καταλάβει ακόμη τι έχει υπογράψει;», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.