Κ. Χατζηδάκης: Οι άνθρωποι του «Παραιτηθείτε» θα ‘πρεπε να ευχαριστήσουν τον κ. Φίλη

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Οι άνθρωποι του “Παραιτηθείτε” θα έπρεπε να ευχαριστήσουν τον κ. Φίλη που τους έκανε τέτοια ρεκλάμα» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στο Star.

Ο κ. Χατζηδάκης επιτέθηκε γενικότερα στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι δεν έχει πλέον άλλοθι. «Τελείωσαν τα “λεβέντικα” και τα “ηρωικά”, πρέπει να κυβερνήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας στις δημοσκοπήσεις, σημείωσε: «Δεν αντιμετωπίζουμε με αυταρέσκεια και αλαζονεία ότι είμαστε μπροστά στις δημοσκοπήσεις. Ο κόσμος δεν αρκεί να πεισθεί ότι έχουμε μια κακή κυβέρνηση, αλλά ότι έχουμε μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση. Ετοιμάζουμε το πρόγραμμά μας για να μεταφέρουμε στη χώρα τις καλύτερες ευρωπαϊκές πρακτικές».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.