Ενώπιον των εισαγγελικών αρχών αναμένεται να οδηγηθεί ένας 30χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες τη νύχτα στη Λαμία λίγη ώρα αφότου άνοιξε πυρ με καραμπίνα κατά αστυνομικών.
Όπως έγινε γνωστό, λίγο μετά τις 22.00 το Κέντρο Άμεσης Δράσης Φθιώτιδας ενημερώθηκε για άνδρα ο οποίος πυροβολούσε άσκοπα στον αέρα με κυνηγετικό όπλο, μέσα σε κατοικημένη περιοχή της Λαμίας.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες εντόπισαν τον δράστη. Στη θέα των αστυνομικών, ο τελευταίος έστρεψε το όπλο του και πυροβόλησε προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές στον μπροστινό αριστερό προφυλακτήρα περιπολικού.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν στη συνέχεια να αφοπλίσουν και να συλλάβουν τον 30χρονο, ο οποίος –όπως διαπιστώθηκε – κατείχε παράνομα την καραμπίνα.
Για το περιστατικό ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.
Λαμία: Χειροπέδες σε 30χρονο που πυροβόλησε κατά αστυνομικών
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.






























