Μάγδα Φύσσα για Ρουπακιά: Μην ακούσουμε ότι ο δολοφόνος έφυγε

«Δεν περιμέναμε με τίποτα ότι θα είχε καθυστερήσει τόσο πολύ το δικαστήριο», δήλωσε στο Mega η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του Παύλου Φύσσα, σχετικά με την επικείμενη αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά.
«Εμάς μας σκότωσαν αλλά κάθε μέρα μας χώνουν και πιο βαθιά το μαχαίρι» ανέφερε η Μάγδα Φύσσα, ζητώντας να προχωρήσει η δίκη και να υπάρξει αυστηρή αστυνομική φύλαξη του Ρουπακιά. «Μην ακούσουμε ότι ο δολοφόνος έφυγε», είπε.
Υποστήριξε ακόμη ότι «γίνεται οτιδήποτε είναι δυνατόν για να το καθυστερήσουν» και πρόσθεσε πως μπορεί ο Ρουπακιάς να αποφυλακίζεται μετά από 30 μήνες αλλά στο 18μηνο έχουν βγει «όλοι οι συνεργοί του», τους οποίους συναντά η οικογένεια και έξω.
Σημείωσε ακόμη ότι δεν είναι μόνο η οικογένεια του Παύλου Φύσσα που βιώνει δύσκολες στιγμές, αλλά, όπως ανέφερε, «ξοπίσω υπάρχει μια ουρά που έρχεται μαζί μας και ταλαιπωρείται και πονάει και υποφέρει και τρώει τις σάρκες της γιατί βλέπουμε όλους εκεί μέσα, βλέπουμε το κτήνος αυτό το οποίο δεν έχει δείξει καμία μετάνοια γι’ αυτό που έχει κάνει, αντιθέτως μπαίνει μέσα και καμαρώνει».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.