Με τον Ευ. Βενιζέλο συναντώνται αύριο καθηγητές-σχολικοί φύλακες

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση καθηγητών και σχολικών φυλάκων έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, καθώς αύριο στις 11 το πρωί θα έχουν συνάντηση με τον πρόεδρο του κόμματος και Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.
Σχολικοί φύλακες και καθηγητές πραγματοποίησαν σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις αλλά και τη διαθεσιμότητα.
Αίτημά τους ήταν να συναντηθούν με τον κ. Βενιζέλο, κάτι το οποίο τελικώς επετεύχθη.
Νωρίτερα και μιλώντας στο naftemporiki.gr ο κ. Νίκος Κικάκης, εκπρόσωπος των καθηγητών που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, τόνισε ότι συγκεντρώνονται σήμερα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ καθώς «σήμερα συμπληρώνουμε ένα χρόνο που έχουμε τεθεί σε διαθεσιμότητα και οι σχολικοί φύλακες και οι καθηγητές. Μαζί με εμάς εκδιώχθηκαν και 20.000 μαθητές για να τους δώσουν στα ιδιωτικά ΙΕΚ. Εμείς ήρθαμε εδώ να καταγγείλουμε τις απολύσεις. Ήδη συνάδελφοί μας καθηγητές και σχολικοί φύλακες έχουν οδηγηθεί σε απόλυση. Ήρθαμε για μία ακόμη φορά να ζητήσουμε να πάρουν πίσω τις απολύσεις. Και εμείς οι σχολικοί φύλακες και οι καθηγητές, μαζί με τους μαθητές μας να ξαναγυρίσουμε στα σχολεία μας. Δεν σταματάει ο αγώνας. Αυτός είναι ο στόχος μας. Και δεν μπορεί η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, δεν έχουν κανένα έρεισμα να προχωρήσουν σε απολύσει».

ΜΑΚΗΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.