Μπαλτάς: Κανονικά τα ολοήμερα σχολεία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Διαβεβαιώσεις ότι θα λειτουργήσουν κανονικά τα ολοήμερα σχολεία έδωσε ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις σχετικές αναφορές περί κατάργησής τους που ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες.
Αναφορικά με την αξιοποίηση κοινοτικών κονδυλίων για την πλήρωση θέσεων από αναπληρωτές, ο υπουργός μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό MEGA”, διευκρίνησε ότι κάποια είναι ήδη αυτά που χρησιμοποιήθηκαν από πέρυσι για ανάλογες θέσεις, ενώ φέτος τα αντίστοιχα είναι κάπως λιγότερα.
Ο υπουργός έκανε λόγο για ακόμη λιγότερα κενά στα σχολεία από αυτά που αρχικά υπολογίζονταν στις πρώτες εκτιμήσεις, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι την πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς άνθρωποι και βιβλία θα είναι στις θέσεις τους ώστε να υποδεχθούν τα παιδιά.

Πηγή: newsbomb.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.