Νεκρός βρέθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Νεκρός βρέθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί σε αγροτική περιοχή στον Κατσικά Ιωάννίνων, περίπου 800 μέτρα από τη Γαλακτοκομική Σχολή, ο 20χρονος σπουδαστής Βαγγέλης Γιακουμάκης, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 6 Φεβρουαρίου.

Η σορός είναι σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και δεν έχει γίνει ακόμη ταυτοποίηση. Ωστόσο, βάσει των ρούχων του εκτιμάται ότι πρόκειται για τον 20χρονο σπουδαστή.

Δίπλα από τη σορό βρέθηκε μαχαίρι, το οποίο εξετάζεται από τις Αρχές. Ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί εάν το μαχαίρι χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες, καθώς δεν είναι εύκολο να εντοπιστούν τυχόν εξωτερικά τραύματα, καθώς η σορός έχει πολλές αλλοιώσεις.

Τη σορό εντόπισε ζευγάρι που περπατούσε στην περιοχή και ειδοποίησε την Αστυνομία. Η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Στο σημείο βρίσκεται ο ιατροδικαστής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, Θόδωρος Βουγιουκλάκης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ειδοποιηθεί και οι γονείς του άτυχου σπουδαστή.

Η αστυνομία, πάντως, σε επίσημη ανακοίνωσή της δεν αναφέρει το όνομα του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης προκειμένου να ταυτοποιηθεί η σορός.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος σπουδαστής από το Ρέθυμνο είχε εξαφανιστεί από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων το μεσημέρι της Παρασκευής, 6 Φεβρουαρίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.